0

Onze bieren

De brouwerij van ons  bier

Rigters Dutch Craft Beer is gevestigd in Buurse. Deze ambachtelijke bierbrouwerij maakt sinds jaar en dag kleinschalig diverse bieren. Rigters werkt met de mooiste (veelal lokale) ingrediënten en heeft al vele (internationale) prijzen gewonnen. Na ruim 6 maanden testen en diverse proef batches is ons blond bier in 2019 geboren.

De Basis bieren van Jongbloed Cerveza Abogados Fiscales:

Belastingparadijs .. Ons eerste biertje ! 

Ons eerste biertje is in 2019 geïntroduceerd.  Jongbloed Abogados Fiscales ‘Belastingparadijs’ is een licht troebel biertje. De gerstemout en tarwemout in combinatie met de geselecteerde gist maken ‘Belastingparadijs’ een kruising tussen een weizen en een blond bier. Het bier heeft een licht fruitig aroma en een aangename bitterheid. De frisse smaak en het alcohol percentage van 6% maken ‘Belastingparadijs’ niet te zwaar en makkelijk doordrinkbaar.

Het bier is verpakt in een hippe papieren zak. Hierop kan - indien gewenst - het logo van uw bedrijf of horeca zaak worden gedrukt, hiermee maakt u ons bier nog persoonlijker.

De ingrediënten zijn water, gerstemout, tarwemout, hop en gist. Het bier wordt door echte specialisten in Twente gebrouwen en wordt geleverd in flesjes (0,33cl). De opbrengst van ons bier komt ten goede aan goede doelen in de regio Twente.

Taxfree Willy

Het Nederlandse Oranje biertje! Het is een blond bier in een oranje jasje, gemaakt in de heftige corona periode. You´ll never walk alone.. Geniet  van dit bier en drink het in de zon in goed gezelschap. Het alcohol percentage is 6,0%. Perfect om te drinken bij Max's races, Nederlands Voetbal, Eurovisie Songfestival, Olympische spelen, ach.. we moeten eigenlijk elke dag trots zijn op ons Oranje gevoel! Dit biertje hoort daar bij!

Vakantiedag

Dit bier met ongeveer 3,5% alcohol en door onszelf vers geplukte - vlierbloesem, is fris en subtiel. Een echt zomers biertje, dat lekker wegdrinkt. Heerlijk als je ook een standpunt wil maken tov je baas. "Ik neem dit weekend een vakantiedag, of misschien wel twee!"!

Box 3

Ja hoor daar is hij dan! Onze tripel Box 3! Hij smaakt fris en naar meer. Er zit kardemom en koriander in, terwijl de sinaasappelschillen een heerlijk fris tintje geven aan de smaak.  Hij bevat 7,2% alcohol. Verwen je vrienden en jezelf. Investeer in vriendschap, in plaats van vermogen opbouwen.  

Speciaal gelimiteerd gebrouwen bieren van Jongbloed Cerveza Abogados Fiscales:

Belastingplan 2020 (Special Edition)

Deze, in zeer gelimiteerde oplage gebrouwen, Amber Ale is gerijpt in Japanse whisky vaten. Jongbloed Abogados Fiscales ‘Belastingplan 2020’ heeft een mooie warme kleur en bevat naast de volle smaken van het hout en de whisky een subtiele frisse ondertoon. Dit bier is uitgebracht tijdens de kerstdagen van 2019. Ook dit bier is gebrouwen in Twente en bedacht in samenwerking met de collega’s van Jongbloed Fiscaal Juristen.

We zijn trots te kunnen vermelden dat deze oplage geheel is uitverkocht en niet meer te verkrijgen.

Maar... niet getreurd. We hebben inmiddels:

Belastingplan 2021 (Special Edition)

Ook dit zeer speciale biertje is in een gelimiteerde oplage gebrouwen. 'Belastingplan 2021' is de tweede smaak in de serie van onze 'Belastingplannen'. Deze keer hebben we gekozen voor een porter.  De subtiele smaak van chocolade, kersen, houtsnippers en een scheutje kirsch maken dit brouwsel een bijzonder smakelijk bier. Ons belastingplan 2021 heeft een alcohol percentage van maar liefst 8%.. Zow hee. Die is lekker!

Belastingplan 2022 (Special Edition)

Ons idee voor het Belastingplan 2022 is vooral genieten! Deze keer hebben we een stout  gemaakt die, met zijn volle ronde koffiesmaak en door de toevoeging van cognac, je een echt genietmoment bezorgt. Hij is een beetje stout, want het alcohol percentage is maar liefst 10%! Kopen die Belastingplan 2022- Stout, want hij wordt maar 1x gebrouwen. Laat de koude winteravonden maar komen!

»

Copyright Jongbloed-cerveza anno 2005 – Geen 18, dan ook geen alcohol!