0

Belastingparadijs

Ons eerste biertje !

Jongbloed Abogados Fiscales ‘Belastingparadijs’ is een licht troebel biertje. De gerstemout en tarwemout in combinatie met de geselecteerde gist maken ‘Belastingparadijs’ een kruising tussen een weizen en een blond bier. Het bier heeft een licht fruitig aroma en een aangename bitterheid. De frisse smaak en het alcohol percentage van 6% maken ‘Belastingparadijs’ niet te zwaar en makkelijk doordrinkbaar

Het bier is verpakt in een hippe papieren zak. Hierop kan - indien gewenst - het logo van uw bedrijf of horeca zaak worden gedrukt, hiermee maakt u ons bier nog persoonlijker. Het bier is wordt in Twente gebrouwen en geleverd in flesjes (0,33 cl).

De ingrediënten zijn water, gerstemout, tarwemout, hop en gist. Het bier wordt door echte specialisten in Twente gebrouwen.

De opbrengst van ons bier komt ten goede aan goede doelen in de regio Twente.

De brouwerij van ons  bier

Rigters Dutch Craft Beer is gevestigd in Buurse. Deze ambachtelijke bierbrouwerij maakt sinds jaar en dag kleinschalig diverse bieren. Rigters werkt met de mooiste (veelal lokale) ingrediënten en heeft al vele (internationale) prijzen gewonnen. Na ruim 6 maanden testen en diverse proef batches is ons blond bier in 2019 geboren.

»

Copyright Jongbloed-cerveza anno 2005 – Geen 18, dan ook geen alcohol!