0

Onze bieren

Belastingparadijs .. Ons eerste biertje !

Ons eerste biertje is in 2019 geïntroduceerd.  Jongbloed Abogados Fiscales ‘Belastingparadijs’ is een licht troebel biertje. De gerstemout en tarwemout in combinatie met de geselecteerde gist maken ‘Belastingparadijs’ een kruising tussen een weizen en een blond bier. Het bier heeft een licht fruitig aroma en een aangename bitterheid. De frisse smaak en het alcohol percentage van 6% maken ‘Belastingparadijs’ niet te zwaar en makkelijk doordrinkbaar.

Het bier is verpakt in een hippe papieren zak. Hierop kan - indien gewenst - het logo van uw bedrijf of horeca zaak worden gedrukt, hiermee maakt u ons bier nog persoonlijker. Het bier is wordt in Twente gebrouwen en geleverd in flesjes (0,33 cl).

De ingrediënten zijn water, gerstemout, tarwemout, hop en gist. Het bier wordt door echte specialisten in Twente gebrouwen. De opbrengst van ons bier komt ten goede aan goede doelen in de regio Twente.

Belastingplan 2020 (Special Edition)

Deze, in zeer gelimiteerde oplage gebrouwen, Amber Ale is gerijpt in Japanse whisky vaten. Jongbloed Abogados Fiscales ‘Belastingplan 2020’ heeft een mooie warme kleur en bevat naast de volle smaken van het hout en de whisky een subtiele frisse ondertoon. Dit bier is uitgebracht tijdens de kerstdagen van 2019. Ook dit bier is gebrouwen in Twente en bedacht in samenwerking met de collega’s van Jongbloed Fiscaal Juristen.

De brouwerij van ons  bier

Rigters Dutch Craft Beer is gevestigd in Buurse. Deze ambachtelijke bierbrouwerij maakt sinds jaar en dag kleinschalig diverse bieren. Rigters werkt met de mooiste (veelal lokale) ingrediënten en heeft al vele (internationale) prijzen gewonnen. Na ruim 6 maanden testen en diverse proef batches is ons blond bier in 2019 geboren.

»

Copyright Jongbloed-cerveza anno 2005 – Geen 18, dan ook geen alcohol!