0

Festivals en Evenementen

Proef Eet Enschede

02-09-2022

Uiteraard staan we met onze volledige collectie biertjes op de Proef Eet in Enschede. Dit is het smakelijkste evenement van Oost-Nederland. Daar horen natuurlijk de smakelijkste biertjes van Twente bij. En het mooie is dat het overgrote deel van de opbrengst van dit heerlijke gerstenat naar goede doelen wordt overgemaakt in Twente.


MEER ...

Online Beerfest

12-05-2020

Rigters online bierfestival 2020

Op 1e Pinksterdag staan wij, samen met 22 andere brouwers  op het eerste online bierfestival van Nederland. Bestel je proefbieren en kom gezellig even "langs" op het festival! Er is live muziek en net als op een echt festival zijn alle brouwers live aanwezig om je vragen aan te stellen. Voor meer info en het bestellen van de proefpakketten check: onlinebeerfest.com


MEER ...

2019 in cijfers

10-01-2020

In 2019 is Jongbloed Cerveza Abogados officieel gelanceerd als bier voor het goede doel.

In dit overzicht bedanken we alle klanten partners en betrokkenen voor hun inzet en hulp. Het laat ook zien hoe we dit jaar hebben gepresteerd.


MEER ...

Jongbloed Cerveza op de Landgoed Twente Fair

10-10-2019

In het weekend van 26 en 27 oktober 2019 zetten wij ons tentje weer op, op de Landgoed Twente Fair in het prachtige natuurgebied van het Lutterzand.

Hier zullen we ons eigen Twentse gebrouwen biertje slijten voor het goede doel.


MEER ...

Classic Night Fair Military Boekelo

10-10-2019

Op 10 oktober staan wij met Jongbloed Cerveza op de Military Classic Night Fair in Boekelo. De Classic Night Fair is altijd een gezellige aftrap van het Military weekend. En we zijn blij dat we hier bij mogen zijn om ons bier en goede doel te promoten. We zullen onze cadeaupakketten verkopen en een kleine proeverij houden.


MEER ...

Lancering 'Belastingparadijs’ TwenteLife Summer Festival

30-06-2019

Op 30 juni 2019 hebben we ons eerste biertje ‘Belastingparadijs’ gelanceerd op het Twentelife Summer Festival in het G.J. van Heekpark in Enschede. De reacties op ons eerste biertje waren grandioos en veelbelovend.


MEER ...

Copyright Jongbloed-cerveza anno 2005 – Geen 18, dan ook geen alcohol!