0

Samenwerking Meesterwerk

Sinds 2021 werkt Jongbloed Cerveza samen met Meesterwerk Werkprojecten in Oldenzaal. Door de groei van Jongbloed Cerveza hebben wij hulp nodig bij het inpakken en verpakken van ons bier. Elk biertje wordt zorgvuldig ingepakt in een bijzonder papieren jasje. Tot vorig jaar deden wij dit met collega's van Jongbloed Accountants en Jongbloed Fiscaal Juristen. Door het succes van ons bier (ruim 30.000 flessen per jaar) is dit eigenlijk binnen een kantoor omgeving niet meer te doen, aldus Dennis Jongbloed. We blijven kleinere en speciale pakketten zelf inpakken maar zijn ontzettend blij met de hulp van de medewerkers bij Meesterwerk. Zij helpen ons ontzettend goed.

Opbrengst voor goede doelen

De opbrengst van Jongbloed Cerveza is voor goede doelen in de regio. We willen dus de kosten zo laag mogelijk houden. We garanderen dat er 0,50 per flesje naar het goede doel gaat maar proberen natuurlijk deze bijdrage te overtreffen. Als je werkzaamheden gaat uitbesteden kost dit geld, gelukkig wilde Meesterwerk met ons meedenken.

Samenwerking met maatschappelijke partij

We waren al een tijdje op zoek naar een partij die bij ons past.  De uitgangspunten voor een samenwerking waren helder;

 Meesterwerk is de spil tussen werkgevers, gemeenten en werkzoekende op de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen staat bij hen hoog op de agenda, eigenlijk is dit de fundering onder beide bedrijven. Meesterwerk zet zich al jaren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen krijgen bij Meesterwerk een kans, opleiding en werk. We zijn ontzettend blij met de samenwerking !

»

Copyright Jongbloed-cerveza anno 2005 – Geen 18, dan ook geen alcohol!